Prima oră de conducere

Odată înscriși la școala de șoferi, elevii au emoții pentru orele de condus, neștiind ce va urma. La prima oră de conducere, elevii fac cunoștință cu instructorul auto, cu care au nevoie de o colaborare apropiată pentru o evoluție frumoasă. De asemenea, ei învață caracteristicile mașinii, funcțiile, pedalele și butoanele de bază, în așa fel încât să se obișnuiască cu ea.

Prima oră de condus este pentru „împrietenire”, familiarizare și încercări. În funcție de nivelul și cunoașterea fiecăruia, încep și plimbările, controlul volanului, al pedalelor, în spații sigure, urmând pregătirea pentru intrarea în trafic. Totul depinde de cum este elevul și ce stabilește fiecare instructor în parte.

Pentru mai multe detalii, sună la 0733 000 039.

Pentru cursantii care domiciliaza sau au resedinta in municipiul Bucuresti/Ilfov, examinarea teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere se face la sediul DRPCIV BUCURESTI/ILFOV – Sos Pipera nr 49 sector 2.

Cursantii care domiciliaza in alte judete vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR din judetele respective.

  • 1 sedinta = 130 lei
  • 1 sedinta / 2 ore didactice
  • 1 ora didactica / 50 de minute de condus – 10 minute pauza
  • 1 sedinta / 100 de minute
Inscrie-te la