Cum găsești școala de șoferi

De ce criterii trebuie să ții cont când alegi ce școală de șoferi să faci? În primul rând, școala de șoferi e bine să o alegi în funcție de rata ei de promovabilitate, recenzii și păreri de la alți elevi care au trecut pe acolo. Toate aceste informații sunt dispoinibile pe rețelele sociale, unde poți oricând verifica. De asemenea, baza materială, mașinile și felul de pregătire teoretică sunt factori care stabilesc calitatea unei școli. Punctul – cheie într-o școală de șoferi și cel mai important lucru pe care trebuie să îl cauți este instructorul auto. Instructorii școlii aduc permisele auto, ei pregătesc elevii și le dau înscredere și ei aduc prestigiul școlii. Asigură-te că întrebi de instruvtori, că te documentezi despre personalitatea lor și modul de comunicare, în așa fel încât să te simți bine făcând orele de condus, iar la final să fii premiat cu permisul auto.

Școala de Șoferi Q Tehnic pune la dispoziție instructori bine pregătiți, calmi și răbdători, care să interacționeze plăcut cu elevii și să îi ajute să ia permisul auto.

Pentru mai multe detalii, sună la 0733 000 039.

Pentru cursantii care domiciliaza sau au resedinta in municipiul Bucuresti/Ilfov, examinarea teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere se face la sediul DRPCIV BUCURESTI/ILFOV – Sos Pipera nr 49 sector 2.

Cursantii care domiciliaza in alte judete vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR din judetele respective.

  • 1 sedinta = 130 lei
  • 1 sedinta / 2 ore didactice
  • 1 ora didactica / 50 de minute de condus – 10 minute pauza
  • 1 sedinta / 100 de minute
Inscrie-te la