Cum să învingi frica de condus

Frica de condus este foarte răspândită. Pentru mulți este motivul pentru care nu fac niciodată școala de șoferi, iar pentru alții, motivul pentru care nu conduc după ce își iau permisul. La școala de șoferi, instructorii au calități psihopedagogice și știu cum să încurajeze elevii și să le dea încredere și pe percurs. În timpul școlii de șoferi, elevii sunt supravegheați cu mare atenție, iar instructorii sunt oricând pregătiți să intervină, astfel că totule ste sub control și elevii nu au de ce să se teamă, câștigând experiență. După luarea permisului, cel mai bine este să conduci des și în diferite condiții, pentru a nu îți ieși din mână.

Dacă îți este frică să conduci la început, apelează la un părinte sau prieten bine pregătit și experimentat care să îâi fie alături și să te îndrume, până când capeți încredere totală în propriile forțe.

Când faci școala de șoferi la Q Tehnic ai curaj să conduci orice ar fi și primești tot sprijinul nostru. Pentru mai multe detalii, sună la 0733 000 039.

Pentru cursantii care domiciliaza sau au resedinta in municipiul Bucuresti/Ilfov, examinarea teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere se face la sediul DRPCIV BUCURESTI/ILFOV – Sos Pipera nr 49 sector 2.

Cursantii care domiciliaza in alte judete vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR din judetele respective.

  • 1 sedinta = 130 lei
  • 1 sedinta / 2 ore didactice
  • 1 ora didactica / 50 de minute de condus – 10 minute pauza
  • 1 sedinta / 100 de minute
Inscrie-te la